8.10.2014

Selätin

Nyt tuli sitten hankittua tuo vekotin ...  eikun sitten vaan opettelemaan sen käyttöä....
https://www.youtube.com/watch?v=AwpnDEKPtUY

Aluksi tuntui hiukan hankalalta mutta tasapaino alkoi löytyä melko pian. Ohjeessa kehoitetaan aluksi ottamaan tukea jostakin, se oli varteenotettava ohje sinänsä, ainakin näin ikäihmiselle.

Selkäni on kipeytynyt viimeisen vuoden aikana oudosti, vaivaa en ole ennen potenut  lainkaan, Tehdessäni jotakin pihapuuhaa kumarassa ja käsiä käyttäen on tullut ristiselän alueelle kivun tunnetta. Kokeilen nyt siihen pieneen vaivaani tätä BB-talostakin tuttua vekotinta. 

Painonhallinta-projektinikin on pysähtynyt kokonaan. Vaaan lukemat pysyvät samassa, eivät liiku alas mutta eivät ole nousseetkaan. Ohjeessa luvattiin painon putoavan kun harjoittelee 15 minuuttia aamuin illoin, kokeilen...

Sillä voi vahvistaa myöskin lantionpohjan lihaksia, hyvä juttu sekin näin ikäihmiselle. Toivottavasti selätin vahvistaa myöskin tasapainoa, etteivät syksyn tuomat liukkaat kelit aiheuttaisi turhia kaatumisia. 

Ihme vekotin kertakaikkiaan, saas nähdä vaikuttaako sen suomat liikkeet luvattuja parannuksia lihaskuntoon. Lähden kuitenkin innostuneesti ja avoimin mielin treenaamaan.

Ei kommentteja: