27.10.2012

Tilhit marjaomenapensaassa aterioimassa

Olen jo odotellutkin tilhiparven vierailua, tälläkertaa olikin erittäin runsaslukuinen parvi ykskaks Marjaomenapensaiden kimpussa, voi sitä ihanaa viserrystä minkä parvi saa ilmoille, se oli musiikkia korvilleni. Katselin melko pitkään niiden touhuja, mielenkiintoista, eikä siinä mennyt kuin tovi niin pensaat oli puhdistettu marja taakastaan. Tilhi on upean näköinen lintu, harmi vaan että ovat niin ihmisarkoja että pyrähtävät heti puiden latvoihin turvaan kun joku ihminen liikkuu lähistöllä.
Viimeiset syyskukkijat koristavat puutarhaamme komealla kukinnoillaan. Eilen aamulla oli sitten maa valkeana. Yöllä oli satanut lunta hiukan ehkä ½ senttiä. Tänä aamuna oli pakkasta jopa  -8 astetta. Minulle tulikin kiire viritellä ne jokavuotiset verkot pienten puiden ympärille ettei rusakot pääse nakertelemaan puiden runkoja. Atsaleassakin on niin mehevän näköisiä nuppuja runsaasti, ne varmaan maistuisivat pitkäkorville joten laitoin suojat sillekin, samoin nuorelle viiniköynnökselleni.

Tänään olen viettänyt perinteisesti lauantaipäivääni; siivoten, pyykäten ja leipoen. Lämmitin itselleni tuon mainion pihasaunankin, ja voih miten makoisat löylyt sainkaan... nyt on niin rentoutunut olo.
Jatkan iltaani tapani mukaan katsoen pari poliisisarjaa, hiukan musiikkia kuunnellen ja lukien. Päätän iltani useinkin välittämällä Reiki-energiaa läheisilleni ja ystäville jotka ovat sitä pyytäneet, viimeiseksi hoidan energiavirroilla itseäni.  On ihanaa vaipua unten maille, kiitollisena kuluneen päivän tapahtumista ja tapaamisista, terveydestä, kaikesta hyvästä ympärillä.

Ei kommentteja: