4.10.2012

Mökkerö talvikuntoon

Sumuinen aamu, lähdimme Suvin kanssa Hiacella ajelemaan kohti Mustiota ja mökkeröämme. Kuvat ovat viimekesältä, nurmikko on villiintynyt kun ei meistä kukaan ole ehtinyt tai jaksanut tehdä sille mitään.

Veimme sinne mennessämme kolme linnunpönttöä ja pelastusliivit koiralle.
Hiukan oli haikeat tunnelmat kun muisteltiin viime kesää, silloin Matti-pappakin jaksoi vielä kalastella. Kaikki mökillä muistutti hänestä.
Lohjanjärvi on järvistä parhain, vesi on puhdasta ja lämmintä. Vertaan sitä Sääksjärveen joka on aina kylmä ja tuulinen.

Teimme nopeasti syyspuuhat ja täytimme pakettiautomme roinasta  joita olin muutaman vuoden keräillyt autovajaan, nyt nekin saivat kyytiä kaatopaikalle.

Alakuloisina lähdimme kotimatkalle, tietysti poiketen matkalla Honkkariin, hankkimaan koiranruokaa säkillisen ja ison säkin vessapapruakin, sieltä löytyi myöskin talutushihna koiralle ja tv:n  antennijohto.

Mökkerö on ollut perheellemme mieluisa kesänvietto paikka sen jälkeen kun Strömsöö meni myyntiin. Merellä käynnit ovat mielissä kaikilla, kivaa aikaa mutta mökkerö Mustion maisemissa on parasta kesässä.

Päätimmekin tyttöjen kanssa viettääkin siellä aikaa kesästämme mahdollisimman paljon. Ensi talvelle olemme suunnitelleet kaataa pari rantakoivua että tuvan ikkunasta näkyvälle järvimaisemalle olisi parempi näköala.

Ensi kesää odotellessa ja mökille suunitelmia tehden menee syksy ja talvikin paljon nopeammin.

Ei kommentteja: