1.12.2010

Polvikivut historiaa

Nivelrusto kuluu asteittain iän myötä ja monet kokevat, ettei kehon joustavuus ja liikkuvuus ole nuoruuden päivien luokkaa. MediLenk koostuu ainesosista, joita perinteisesti on käytetty lisäämään liikkuvuutta muuten terveissä nivelissä. MediLenk sisältää rustokudoksen luonnollisia rakennusaineita, joten sinulla on mahdollisuus ylläpitää hyvinvoivat nivelet vielä vanhemmallakin iällä.
RUSTOTIIVISTE SYVÄN VEDEN KALOISTA

- vahvistaa ja uudistaa nivelten rustokudosta

KOLLAGEENI
- kudosten ja ruston joustavuudelle

KONDROIITTISULFAATTI
- tärkeä merkitys kehoa ”voitelevien” nesteiden tuotannossa

INKIVÄÄRI
- lämmittää ja hoivaa kipeitä niveliä

Olen nyt käyttänyt MediLenk-kapseleita kolmatta kuukautta ja polveni ovat kunnossa. En tunne enään kipua noustessani portaita tai pitemmän kävelylenkin loppuvaiheessa. Kapselit eivät vaikuta heti mutta jonkin ajan kuluttua niiden vaikutus alkaa tuntua.

Tätä tuotetta mainostaa Pirkko Mannola ja toista vastaavaa Aira Samulin, molemmat "kepeäjalkaisia" ikinuoria. Sellainen haluan olla itsekin vielä parikymmentä vuotta :)

Liikunta on kuin huume, siihen jää koukkuun ja sen tunnustankin. Joka päivä on pakottava tarve lähteä parikin kertaa kunnon lenkeille. Tosin Kyttä-koirakin kannustaa liikuntaharrastustani.

No niin ! Karvainen ystäväni tuli vierelleni iloisen ja samalla anova ilme silmissään, eikun ulos ja lenkille iloisesti hännät heiluen! :)


2 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Tulin kiittämään vierailustasi Wanhassa Mummulassa.
Laitan Blogisi myös omaan blogiluettelooni.
KIITOKSET käynnistäsi, tule taas uudelleen :)
Mukavaa lauantai-iltaa tuksu

Sirkka kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa, olen itsekkin lukenut tuosta, ainoa mitä siitä puuttuu on D3, mutta saahan sitä erikseen syötyä. Apteekissa on en nyt muista lääkkeen nimeä, huom. muistiini syön luomu kurpitsansiemeniä, joita annan myös linnuillekin,hi, muistavat tulla kotipihalleni, siis apteekissa on vastaavaa missä on myös tuo D3 samassa, en tosin ole sitäkään vielä kokeilut.
Hyvä kun olet saanut avun itsellesi, sillä onhan liikkuminen tärkeää, jokapäiväistä sellaista.

Tunnelmallista itsenäisyyspäivää.