22.1.2013

Myyntiä Huuto.net sivuilla

Talvi on kauneimmillaan, pakkasta vain -6 astetta ja aurinko paistaa. Lumi narskuu talvilenkkarin alla, niin kuin enenvanhaan. Aamuisella koiralenkillä karvakuonotkin nauttivat lumisesta metsästä. En varmaankaan huomaisi kaikkia metsän eläimiä, ellei valppaat paimenkoirani ilmoittaisi pienimmistäkin oravien ja pupujussien  liikkeistä. Hiljaisessa metsässän on kuitenkin melko paljon elämää kunhan vaan ne  aina havannoisi.

Onnistuneesti olen saanut myytyä joitakin kirjoja huutonet issa. Paljon on vielä kirjahyllyssä myytävää, joita on turha pitää hyllyn koristeena ja  pölyjä keräämässä. Aionkin laittaa myyntiin kaikki kalastukseen liittyvät teokset ja joitakin rajatiedon kirjoja. Kirjavalikoima on melko runsas, esim. keittökirjoja on muutama hyllymetri,  henkiseen kehitykseenkin liittyvää kirjallisuutta löytyy;  mielenkiintoisia opuksia.
Myynti Huutonetissä on helppoa ja turvallista. Siellä saa varmasti omansa pois, toisin kuin kirppareille, eikä tarvitse maksaa mitään perus/pöytä-vuoksia eikä % myyntihinnoista "talolle". Olen huomannut että hinnat täytyy pitää melko alhaisina että ne käy kaupaksi.

Oma hommansahan siinä on kun pitää olla myöskin valokuva kirjan kannesta tai sivulta, kun en ole mikään kehittynyt valokuvaaja mutta muuten moinen kotoa käsin tehtävä "myyntityö" on hauskaa sinänsä. Palautteetkin saa suoraan ostajalta ja on helppoa vastailla ostaja ehdokkaiden kysymyksiin. Mistähän johtuu että Tori ja Huutonet ovat käyneet niinkin suosituiksi, sivuilla vierailee runsaslukuisesti ihmisiä.

Ei kommentteja: