19.1.2013

Kylpyläloma lähestyy

Vielä viikko lomaviikon alkuun. Palkitsen itseäni viikon kylpylälomalla, jonka vietän Rauhalahdessa, Kuopiossa. Paikka on entuudestaan tuttu ja tiedän että se sopii minulle erittäin hyvin. Siellä ovat kaikki altaa; ulko-, kylmä- ja lämminaltaat, hierontapisteet sekä kuntouintiin soveltuva allaskin. Paikka on erittäin siisti ja hyvin hoidettu. Lisäksi siellä ovat myöskin monet hoito-osaston palvelut käytettävissä, niin että on mahdollisuus monenlaisiin nautintoihin.
Kuvat ovat kylpylän omilta sivuilta kopsattuja.
Junaliputkin ovat jo laukussani, netin kautta lippujen hankinta oli mutkatonta ja helppoa.

Toivonkin tulevan viikon päivät sujahtavat nopeasti ertä pääsee matkan tekoon, pitkästä aikaa.

Syksyllä aloitettu inventaari/siivous-projekti on suoritettu kokonaan, niin että voin lähteä hyvillä mielin matkan tekoon. Lomaviikko on itse itselleni suoma "palkkio" projektista. Kyllä se urakka vaati sen verran sisukkuutta ja voimia , viedä päätökseen. Monta kertaa meinasi halut hyytyä, ihmeen kaupalla pääsin maaliin.
Valokuvien järjestely ja uuden albumin teko jääköön keväälle, jo senkin vuoksi että se tulee tehtyä alusta loppuun asti, eikä jäisi kesken , koska sitten se venyy... venyy... eikä tule valmista.

Tänään oli täällä eteläisessä suomessa pakkasennätys -24 astetta aamulla, tosin iltapäivällä enään -12 astetta. Ei ollut koirillakaan lenkkihaluja, tarpeet tehtyään molemmat katsahtelivat taluttajaansa kyselevin ja anovin ilmein; mentäiskö jo kotiin, lämpimään!

Ei kommentteja: