8.12.2011

Seesteinen viikko

Kiireisen viikon jälkeen olen saanut viettää hiljaisempaa viikkoa. Päivätkin ovat pimeimmillään, nytkin on harmaata ja sataa vettä/lunta vuorotellen.

Puuhastelutkin ovat pienimmällä vaihteella. Teen vain välttämättömät huushollityöt. Eipä silti nautin suuresti tästä pimeästä ajasta. Otan hyvin vikkelästi kirjan käteen ja asetun lukulampun alle nojatuoliini tai sängynpäälle , torkkupeiton alle.
Nautin suuresti tästä nykyhetken seesteisyydestä kun ei tarvitse huolehtia kenestäkään eikää välttämättä tarvitse lähteä minnekkään. Olenkohan tullut vanhaksi ?

Kerään voimia, tuleviin koitoksiin, ehkä , enpä tiedä....

Tämän kuukauden aikana tulee olemaan vielä isompiakin muutoksia lähipiirissäni, joten "mamman" apua taas tarvitaan. Suvi muuttaa kamunsa kanssa isompaan asuntoon kirkolle ja Sinikin hakee omaa asuntoa ja aikoo muuttaa Samin luota pois.
Muutot vievät paljon energiaa ja aikaa itse muuttajiltakin ja vielä kaikilta apuihmisiltäkin. Mutta yhdessä tehden selviydytään.

Iltaisin olen syventynyt välittämään energiaa läheisilleni, vahvistaen samalla lahjaani siirtää energiaa sitä tarvitsevalle.

Ei kommentteja: