26.12.2011

Myrskyinen Tapaninpäivä

 Eipä ole näin kovaa myrskyä ollutkaan kuin vuonna 2004. Sähkökatkokset tosin sattuivat sopivasti juuri koirien lenkkeilyjen aikaan , joten olin ulkosalla ja katuvalot paloivat osittain. Sisätiloissa on jouluinen tunnelma, kukat ovat kauneimmillaan ja hyasintit tuoksuvat.  Joskus vain kuulee vaimean huminan nurkissa, ja ikkunasta katsoen  näkee miten puut kallistelevat varsiaan tuulen puuskien mukaan.
Tämä myrsky kuva on YLE:n arkistosta ja tuulen moimakkuus on 26 m/sek.

Tänään pitkäaikainen hyvä ystäväni viettää 70-vuotijuhliaan Hämeenlinnassa, olimme saaneet kutsun juhlaan mutta mieheni vointi ei ole vieläkään "seurapiirikelpoinen" joten lähetimme lahjan muiden kyläläisten mukana jotka välittävät Sepolle onnittelummekin.

Joulunvietto on mennyt perheellemme perinteisiksi tulleiden tapojen mukaisesti sisältäen haudalla käynnit ja yhteisen jouluaterian. Kaikki lapset  ja lapsenlapset olivat mukana aattoa juhlimassa, jonka jälkeen jokainen jatkoi joulun viettoa omassa kodissaan ja me mieheni kanssa jäimme kaksin rauhallisesta joulusta nauttimaan.

Tänään odottelemme Suvia ja Sinä kanssamme syömään vielä jouluruokia ja tulevan viikon urakkana onkin sitten Suvin muutto uuteen kotiin.

Rauhaisaa Tapaninpäivää Teille ystävät!

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Mukavaa Tapaniniltaa teille sinne! Ja mukavia välipäiviä :)
tuksu