28.9.2008

Syyskuun väriloistoa...aurinkoa...Kuljeskelin luonnossa ja ihailin kaunista syysväritystä puissa ja pensaissa. Pihalla kukkivat vielä kultapiiskut, kultapallot, syysasterit, leimukukat ja ruusut. Voi sitä värikylläisyyttä!

Pelloilla kyntötyöt ovat alkaneet, harvinainen näky sinänsä kun kaikki jo nykyään ns. "suorakylvävät". Näin kuitenkin raktorin kyntämässä ja satoja lokkeja ympärillä, matoja nokkimassa, hauskan näkoistä. Harmi ettei ollut kamera mukana. Nautin suuresti mullan tuoksusta, se on erittäin voimakas ja puhdas tuoksu näin syksyllä.

Voimakkaat tuulenpuuskat häivyttivät muut äänet, oli vain tuulen suhinaa ja paljon keltaisia lehtiä ilmassa, aurinko paistoi siniseltä taivaalta, ihana syyssunnuntai!

Pitkästä aikaa tuntui sunnuntai oikealta pyhäpäivältä, johtuikohan se osaksi siitä että katsoin ja kuuntelin tv:stä muistojumalanpalveluksen, Kauhajoen kirkosta, se oli kaunista ja juhlallista. Oma juhlallinen tunnelmani vaan tuplaantui luonnossa kulkiessani, mielestäni sanomaltaan rikkain kirkonmeno on metsässä samoillessa.....linnunlauluja kuunnellen...

Ei kommentteja: