3.10.2010

KESÄMÖKKI TALVITELOILLE

Haikein mielin vietimme viimeistä viikonloppua mökillämme. Sää oli sateinen mutta lämmin
Airinko paistoi ja vettä satoi. Istutin vanhan pensashanhikin ja sadetta tuli senverran reilusti ettei tarvinnut kastella istutusta.

Veneetkin vedettiin venevajaan. Vedet tyhjennettiin saunan kiukaan säiliöstä ja keittiöstä. Tänä syksynä lopettelimme erikoisen varhaisessa vaiheessa "mökkeilyn" ja siihen on vaikuttamassa miehelleni tehty keuhkoleikkaus. On parempi että mökki on laitettu talviteloille niin ei hänelle tule hinkua mökille heti toivuttuaan leikkauksesta, vaan hän malttaisi viettää aikaa lepäillen kun se mieluinen vene on hoidettu suojaan.

Jokainen päivä on ensikevään mökkireissut lähempänä tulevaisuudessa, toivossa on hyvä elää :)

Talvilepoon on ihanaa asettua.... tavallaan.... ulkotyöt hiipuu ja kaikessa puutarhahommassa ajattelee jatkuvuutta ja odottaa vähän tietämättäänkin tulevaa lepokautta, niin kasveille kun meille kasvien hoitajillekin. Ei yhtään masentavaa :)
Kohtapuoleen saa lukea kyllikseen ja neuloa puikot kilisten kun ulkosalla sataa ja myrskyää. Mutta tässä ja nyt; nauttikaamme kuulaasta syyssuntaista ulkoillen ja reippaillen, keräten kuntoa talven varalle.

Ei kommentteja: