30.9.2010

Runkosuojat omenapuille

Muistinpas laittaa nuorille omenapuille runkosuojat, niin että ehdin ennen rusakoita. Asia tuli mieleen kun pari iloista rusakonpoikasta loikkelehti puutarhaani aamulla kun olin postilaatikolla käymässä. Rusakot olivat ihan pahankurisen näköisiä, miettivät varmaan että oisko täällä nuorta omppupuun kuorta aamupalaksi ???

Tänään aurinko paistoi täysillä ja oli lämmin sää, oli pakko ottaa fillari alle ja baanalle. Tulikin pyöräiltyä muutama kilsa, reippaalla vauhdilla ja kyllä tuli hyvä olotila.

Kirjastossa käydessäni tapasin vanhan ystävättären ja vaihdoimme kuulumiset. Tapaamisesta jäi kevyt ja tyytyväinen mieli, vaikuttikohan mielialaamme aurinkoinen sää ?

Ihmettelen oman mieleni tilaa; miksi en ole yhtään huolissani vaikkakin miehelleni on eilen tehty keuhkoleikkaus Meilahden sairaalassa. Soittaessani illalla heräämöön sainkin jutella hänen kanssaan ja tänään hän oli paljon reippaammalla mielellä eikä tarvitse tuntea kipujakaan.
Luotan niin täysin korkeatasoiseen lääkäri ja terveydenhoitohenkilökuntaan etten osaa olla huolestunut, tunnen että mieheni on hyvissä käsissä ja toipuu taas ennalleen.
Asetuin mielikuvissa hänen tilaansa ja tunsin suunnattoman suurta kiitollisuutta omasta terveydentilastani ja kohtalaisen hyvästä yleiskunnosta. Ilolla puuhastelin pihahommissa ja vähän punnertelin omenapuu-pöllien kanssa, tehdessäni kuormaa, vietäväksi huomenna mökille pöllit kuivumaan; askartelu materiaaliksi miehen harrastuksiin.


1 kommentti:

Possumamma kirjoitti...

Toivottavasti miehesi toipuu pian leikkauksen jäljiltä!