28.2.2022

Synttärit!

Päätin olla viettämättä omia 8-kymppisiäni, mutta kuinkas kävikään ..... kuopukseni oli salaa hoidellut järjestelyt ja hänen vanhin tyttärensä sai ovelasti minut siirtymään suunniteltuun juhlapaikkaan. 

Heidän järjestämänsä yllätysjuhlat onnistuivat, oli pakko myöntää että nautin juhlistani 💝

Pöydän antimista nautittiin; kakut olivat tosi herkullisia 👌

 Mukava juttutuokio vanhan ystiksen seurassa

Moottorisahataidetta 💖

Kaikenkaikkiaan juhlat olivat "näköiseni" , vain lähipiiriä paikalla , herkulliset kakut, ei pönötystä, eikä valmisteluja, mistä osaan jo nauttia täysin ilman velvollisuuden tuntoja.

Onneksi läheiset eivät valinneet lahjaksi mitään "turhaa" sälää, taideteoskin oli valittu just nappiin, samoin akkukäyttöinen ruohonleikkuri tuli tarpeeseen, kesällä jo koekäytettykin ja hyväksi todettu. Maainio lahja oli myöskin Iso "selviytymis" paketti, siinäkin kaikki hyödyllistä tavaraa jne.

SUURKIITOKSET TEILLE KAIKILLE 💖

Kesällä pidetään varsinaiset "synttäri/puutarhajuhlat",että koko suku pääsee mukaan ja kaikille sopivana ajankohtana, nyt puolet porukoista oli estyneet kahvittelemaan. 

80v. on se hurja luku numeroina, vaan eipä se tunnu vielä oikeastaan missään 😍 tossua toisen eteen hoituu entiseen vauhtiin ja lumikolakola on saanut kyytiä tänäkin talvena vaikka lunta on tuprutellut urakalla 💪. No vaikuttaahan tuo iän karttuminen siihen että kropan palautumiseen täytyy varata aikaa ja venytykset täytyy muistaa tehdä säännöllisemmin kun ennen, päikkäreitä unohtamatta, ne on niin makeita 😎




Ei kommentteja: