3.1.2009

Kuukalenteri 2009

Kuukalenteri 2009, toimi taas alkaneenakin vuotena senäkalenterina, puuhastelujen sydämessä, keittiömme seinällä. Kalenteria "komistavat" Jari Piikin upeat kuvat taivaanilmiöistä ja kuvien selitystekstit kertovat mitä kaunista ja mielenkiintoista voi taivaalla nähdä: halot, revontulet, kehät, glooriat,sumukaaret, valaisevat yöpilvet jne.
Kuukalenterista saa suoraan perimätiedon mukaiset vihdantekopäivät, polttopuun kaatopäivät, kukkien istutus ajat , joulukuusen kaatoajan jne.
Kalenterin hinta on vain 21,90 euroa ja sitä voi tilata : anne.poyhonen@ylakuu.com
Monipuolisin kalenteri minkä olen löytänyt, edellisten tietojen lisäksi siinä ovat normaalit kalenteri tiedot ja kuun asennot ynm.
Nyt tämä meni vähän mainonnan puolelle mutta hyvää kannattaa kehua....
Tänään on jo kolmas päivä peräkkäin kun aurinko paistaa....nautitaan tänäänkin pirteästä/aurinkoisesta talvisäästä, ulkoillen runsaasti. Ehkäpä flunssatkin siirtyvät paremmin entiseen aikaan.....

8 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tietoa taivaankannen elämästä on oivallisesti otettu kalenteriin mukaan. Siinä tulee varmaan seurattua hyvin ja kätevästi.

Pitääpä laittaa oma kalenteri seinälle ollaanhan jo kolmannessa päivässä.

magi kirjoitti...

Voi minunhan piti ostaa tänään uusi kalenteri. Unohtui täysin!

Sirkka kirjoitti...

Kiitos vierailustasi, olipa ilo kun kävit pitkästä aikaa...kumma juttu muuten tänään aamulla just ajattelin sinua...että mitähän tänne kuuluu.
Minulla on niin paljon blogeja jäänyt nyt väliin, kun olen alkanut hidastamaan tahtia, minulle tämä kävi jo melkein työstä...aina koneen ääressä ja on tuo niska ja olkapää vaivakin ailloin aina pahenemaan päin.
Nytkään en enää mene katselemaan pahemmin blogeja, kuitenkin tulen aina kiittämään, jotka käyvät minulla...ei se ole mielestäni yhtään itsekästä, koska minusta vain tuntuu siltä, kotona on aina kaikenlaista puuhastelemista ja ulkonakin olisi hyvä välillä ottaa happea...ja kaikenlaisia asioita päässäkin pyörii, no toivotaan että selkiytyisivät..hassu sana muuten, onkohan oikein edes kirjoitettu.
Minä aina ihailen sinun kirjoituksiasi, no olethan järkevä ja viisas ihminen.
Minun tulee aina niin hassusti kirjoiteltua, että joskus ovat tulkinneet väärin mitä tarkoitan, siksi en enää edes kirjoittelekaan niin paljon.
Nyt jatkan näitä kuviesi katseluja sekä kirjoituksiasi, äsken oli pikakatsaus.

Oikein ihanaa tätä alkavaa vuotta ja iloisia ajatuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kalenteri olisi varmaan mielenkiintoinen, mutta minulla on jo kaksi. Kaunis kuva tuossa otsikossa. Kiitos vierailustasi blogissani! Mukavaa ja valoisaa tätä vuotta!

marjamatilda kirjoitti...

Sirkka; ihanaa kun kävit sivullani. Kirjoittelethan edelleen, pidän jutuistasi, onhan se niin että kun kirjoittaa mitä ajattelee niin aina voi joku loukkaantuakin mutta onhan meillä vapaus kirjoittaa vapaasti mietteistämme. Matilda-mummoni sanoi aina; kuka asiatta suuttuu se lahjatta leppyy... olen aina ollut suorasuinen enkä vieläkään malta ajatella ennenkuin sanon ääneen....
Mukavaa loppiaista ja jatketaan kirjoittelua!

Sirkka kirjoitti...

Voi kiitos mieleenpainuvista sanoistasi, näinhän se on...
minäkin olen suorasuinen ja sanonkin ääneen usein ajattelematta sen kummempia...mutta rehellinen olen, siitä pidän itsestäni:)
ja kunnoitan vanhemmipia ihmisiä, heillä on minusta tavattoman paljon kuuntelemisen arvoisia asioita...ovat nähneet ja kokeneet elämässä paljon, niinkuin olen myös minäkin.
Tultiin äsken miehen kanssa lenkiltä, pitkästä aikaa...ennen oli aina iltaisella tapana tehdä pikkuinen lenkki, nyt olo on viime aikana laiskistunut tasaseen tahtiin. Ulkona oli mainio sää, lumi alkoi tiprutella ja peitti harmaan maan kauneudellaan...taas kaikialla niin puhtaan valkoista , mitä rakastan yli kaiken.
Odotan jo kyllä kevättä, kukkia ja auringonpaistetta, muutama sipulin alku on jo kotona kasvamassa

Oikein hyvää loppiasen iltaa sinulle ja voi hyvin.

marjamatilda kirjoitti...

Sirkka; niin minäkin arvostan rehellisyyttä, aitoutta ja tunnen saavani muilta,paljon kokeneilta ja elämän kolhimilta ihmisiltä arvokasta alämän taitoa. Olen oppinut lukemaan niitä jopa "rivien välistäkin", eli tajuan muutamasta sanasta suuret elämän viisaudet,
Tällä hetkellä oli rentouttavaa istua koneen äärelle ja lukea ystävien blogeja. Mennyt viikonloppu ja tämäkin päivä ei ole ollut niitä elämäni onnekkainpia; mieheni on sairaalassa ja molemmat lapsenlapseni potevat ankaraa flunssaa, toisella jopa nielu ja korvatulehdus, kovine särkyineen, jälkitautina.
Tyytyväinen olen omaan terveyden tilaani, että jaksan autella tarpeen mukaan muita perheenjäseniä ja ystäviä.
Tuntuu että flunssa-aalto kaataa ympäriltä rankoilla oireillaan, monia sängyn pohjalle,
Kiitos Sinulle lämmittävistä sanoista! Hyvää loppiaisiltaa!

Liisa kirjoitti...

Enpä ole tiennytkään, että tällainen kalenteri on olemassa. Aikakauslehtien välissä tulee kalentereita, lahjaksi kuvakalentereita. Ei siis ole tarvinnut ostaa. Siksi niistä ei sitten tiedäkään mitään.

Hyvää alkanutta vuotta!