26.7.2015

Kirjan kirjoittaminen aloitettu

Aloitin ison urakan; kirjan kirjoittamisen, jonka aiheena ovat pitkän työhistoriani kokemukset ja tuntemukset. 

Ensimmäinen kirjoitus rupeama kesti pari tuntia ja tekstiä tuli nihkeästi, ehkä tämä on vaan sitä alku kankeutta, jospa tuo naputtelu alkaa jatkossa luistamaan liukkaammin.

Muita harrastuksia ei suunnitelmissa olekaan tulevalle kaudelle kuin koiran ja itseni ulkoilutus. Liikuntaa en unohda että kirjoituskunto säilyy ja terveys pysyy tällä tasolla kun se on parhaillaankin. Tietysti puutarha tahtoo osuutensa hyötyliikunnastani mutta sekin on vaan terveydeksi.

Taidan piiloutua Mustion mökilleni rauhaan ja inspiraation hakuun, Lohjanjärven liplatus taustamusiikkina. Erakoidun nyt lopullisesti neljän seinän sisälle ja keskityn kirjoittamiseen. Lopetan dekkareiden ja romaanien lukemiset ja telkkarin tuijotukset, ei muuta ohjelmaa kun kirjoita....kirjoita... aina kun vaan on tilaisuus. Saapa nähdä miten tekemäni päätös onnistuu.

Tavoitteena on aluksi pari sivua päivässä ja myöhemmin kun päivä lyhenee niin tuplaan tavoitteeni. 

"Naamakirja" saa jäädä osaltani rauhaan, ei enään mietelauseita eikä kukkakuvia. Tästä päätöksestäni en mene kyllä takuuseen. Täytyy minunkin olla ulkomaalilmaan vähän edes yhteyksissä. Voihan olla että koiralenkkien kaverit riittävät. Eräs ystäväni kertoi tavoitteestaan suruaikana, että pyrki yhden ihmisen kanssa puhekontaktiin per päivä niin päivät pysyivät mielekkäinä, riittäiskö tuo ohje minulle?

Uudet perunat omasta maasta tuovat nuorison syömään pari kertaa päivittäin, no ne aiheuttavat vaan  suositeltavat tauot kirjoitteluun, eivät ole haitaksi asti, ainakaan vielä....

Puhelimen voi laittaa äänettömälle ja toiseen huoneeseen ettei kuule värinähälytystäkään eikä näe valon vilkuntaa...

Ei kommentteja: