12.8.2011

Hyvinkään sairaalan etupiha

Aurinko paistaa siniseltä taivaalta kun saavumme Hyvinkään sairaalan pihalle. Ensivaikutelma laitoksesta on positiivinen, näkymä on kaunis ja huolella hoidettu.
Siis silmin nähty vaikutelma luo mielikuvan toimivasta ja asiakkaita palvelevasta toimintayksiköstä. Miehelläni on aika labraan klo 9.00, järjestysnumero automaatista ja istumaan, muutaman minuutin kuluttua on hänen numeronsa näytöllä, aivan etuajassa...
Ensivaikutelma ei antanut sairaalastamme väärää kuvaa, kaikki toimii ja henkilökunta on ammattitaitoista , yleinen tunnelma on rauhallinen ja tehokas.
Olikohan tämä komeus se tupakkanarsissi ?
Kauniita yksityiskohtia kukkaryhmästä suihkulähteineen.
Pienempiä kukkalaatikoita on sairaalan ovien pielissä ja koko alueella useita.

Kaikki monivuotiset kukat ovat vielä pieniä kooltaan mutta voin vain kuvitella kukkaryhmän komeaa väriloistoa muutaman vuoden kuluttua, siitäö tulee upea.

KAUNISTA, en voi muuta sanoa, tosin kuljen sairaalassa tällä hetkellä terveenä niin että jaksan täysillä nauttia hoidetuista laitoksen ulkoalueistakin. Ajattelin että sairaatkin varmaan huomaavat kauniit kukat ja suihkulähteen solinoineen, jotka varmasti parantavat mielialaa ja ehkä auttavat edes vähäisenkin terveydentilan kohentumiseen omalta osaltaan.

1 kommentti:

tuksu kirjoitti...

Totta turiset! Sairaana, huolestuneena, kipuihin väsyneenä, tekee taatusti terää katsella kauniita kukkia ja kuulla solisevan suihkulähteen ääni :) Hienosti tehty!
Mukavaa viikonloppua sinne
tuksu