1.3.2015

Lauantai illan yllätys

En osannut yhtään arvailla miksi Katja kysyi tekstiviestillä; milloin minun "saunavuoroni" päättyy? Hän kutsui käymään heti saunasta tultuani. Vähän ihmettelin miksi moinen kutsu hänen mieleensä tulikin, koska olen pyhittänyt lauantai-iltani saunan lämmitykseen ja saunomiseen ja kaikki tietävät etten halua saunan jälkeen lähteä minnekään en edes pukeutua, hipsin illan yöasuisena,  kylpytakkisillaan. Tein kuitenkin poikkeuksen iltaani ja pukeuduin vanhaan verkkaripukuuni, tossut jalkaan ja lähdin hipsimään polkua pitkin naapuriin.

Luulin aluksi että näen näkyjä! Sami oli Katjan terassilla ! Sitt´havaitsin Suvinkin ! On se totta ! Ne ovat tulleet Pohjois-Karjalasta yllätysvisiitille ! Samassa Velmu-koira juoksi iloisesti tervehtimään vanhaa kamuaan, minua ! Hauska-hauvelikin lähestyi hiukan ujostellen mutta lopuksi melko rohkeasti rapsutettavaksi.

Nuorten järjestämä yllätys onnistui sata prosenttisesti. En osannut arvata lähellekään illan vieraita, luulin että Katjalle on tulossa karaokekavereita jotka minäkin tunnen tai sukulaisiamme. Seuraavaksi tietysti utelin heiltä syytä pikavisiittiin?

Suvi vaan ilmoitti hakevansa uuden pennun Kuunsirpin Kennelistä. Siis kolmas koira hänen huusholliinsa, huh huh- Jos se on samanlainen kun Velmu oli pentuna niin taas tuhoutuvat johdot ja kaikki irtain mitä eteen sattuu ja voi pureskella. Toivon mukaan tämä soma pentu on rauhallisempi yksilö.

On se kaunis! Sillä ei ole vielä nimeä, saas nähdä minkä nimen Suvi keksii pennulle antaa.
Aika vekkuli ilme tuossa yllä olevassa kuvassa. On noi pelkkaripennut niin suloisia!

Vahinko etten saa seurata pennun kehitystä läheltä mutta saanhan nähdä kuvia ja nuoret käyvät kuukausittain täällä etelässä niin se saa nyt riittää minun "vauvakuumeeseeni".
Onhan minulla hyvä ulkoilukaveri; 9 vuotias Vili.koira joka on sopivan rauhallinen ja hyvin käyttäytyvä "vahti- ja seurakoirani"


Ei kommentteja: