28.6.2011

Pensasaitojen leikkuuta

Pensasaitojen leikkausurakka on tehty !Olipa ankea homma helteisellä säällä :( enkä oikeastaan tykkää yhtään koko leikkuusta mutta onhan se tehtävä. Leikkamattomana hernepensaskin jasvaa vähemmän kauniiksi. Parempi vaihtoehto on leikata silla taidolla jonka omaa... Koko aita on kasvanut melko epätasaiseksi viime syksyisen rankan leikkuun jälkeen, niin tee siitä sitten tasaista jälkeä , parhaani tein ja tuollainen tuli.
Orapihlaja-aita oli eilisen päivän urakka, en saanut siitäkään mieleistäni , no eipä se sureta voihan leikkausjälkeä parannella kesän aika.
Haketta tuli ihan mukavasti ja levitänkin koko kasan orapihlaja-aidan katteeksi, kunhan olen sen ensin kitkenyt rikkaruohoista.

Kyllä puuhia riittää omakotitalon pihalla koko kesäksi. Pitänee joutaa käymään myöskin mökillä. Mökki ei ole minulle mikään "työleir". Siellä vaan olen... lueskelen paljon ja istun pihakeinussa tuijottaen veden pintaa.... järvi on aina niin rentouttava ja nautinnollinen katsella, sehän muuttuu jatkuvasti... ja on elämää täynnä. Joutsen pariskunta poikasineen uiskentelevat juhlavan hitaasti mökkirantamme ohitse. Kalat hyppelevät, erikokoiset ja väriset korennot lentelevät veden pinnalla... Nyt tuli haikeus ja ikävä mökille, pakko suunnistaa sinne lähipäivinä.


Ei kommentteja: