19.2.2011

EnkelikortitEnkelit ovat valoisia olentoja. He ovat aina luonamme suojelemassa, opastamassa ja auttamassa meitä. Enkelit voivat ja tahtovat auttaa meitä monin tavoin elämässämme mutta saavat toimia vain, jos pyydämme heitä avuksemme. Anna näiden enkelikorttien vahvistaa yhteyttäsi enkeleihisi ja toivota heidät tervetulleeksi elämääsi.

Diana Cooper "Valon enkelit" - pakassa on 52 korttia, joista jokainen edustaa jotakin erilaista enkelin ominaislaatua. Lue kortit saadaksesi opastusta ja innoitusta sekä luodaksesi itsellesi voimalauseita.
Pakassa on myös kaksi tyhjää korttia. Jos saat toisen niistä , voit itse valita, mitä enkelimäistä ominaisuutta haluat itsessäsi kehittää. Kutsu toivomaasi tai kortissa kuvattua ominaisuutta kantavaa enkeliä luoksesi ja mietiskele kortin sanomaa saadaksesi ohjausta.

Kiitä enkeleitä. Kun olet lopettanut , muista aina hiljentyä hetkeksi kiittäksesi enkeleitä. Muista myös, että kiitollisuus on avain maailmankaikkeuden runsauteen.

Ymmärrä myös, että aina kun käytät "Valon enkelit" - kortteja, kohotat värähtelytasoasi ja avaat tietoisuutesi portteja yhä korkeammille ja suuremmille mahdollisuuksille.

KORTTI TÄLLE PÄIVÄLLENI
Nyt sinun on aika antaa runsauden, rakkauden ja menestyksen virrata elämääsi.
Vedät eri ominaisuuksia puoleesi maailmankaikkeuden pohjattomasta lähteestä sen mukaan, miten paljon uskot itse niitä ansaisevasi. Enkelit muistuttavat sinua nyt siitä, että uskoisit itseesi ja luottaisit siihen, että ansaitset enemmän. Näin vedät puoleesi runsautta ja elämän todellista rikkautta.
Jotta tuntisit ympärilläsi rakkautta avaa sydämesi muille.
Tee sitä, mikä tyydyttää sinua eniten, niin enkelit tuovat sinulle iloa, täyttymystä ja menestystä.
Vahvista kukoistustasi ottamalla avosylin vastaan, antamalla mielelläsi ja kiittämällä kaikesta. Nauti kaikesta mitä sinulla on, niin sinulle annetaan vieläkin enemmän.

VOIMALAUSE Ansaitsen rakkautta, runsautta ja menestystä.

1 kommentti:

Possumamma kirjoitti...

Nämä onkin kiinnostavat kortit, ja voisivat sopia niin mulle kuin mun äidillekkin! Kiitos, kun kerroit näistä:)