13.1.2014

Puikot suihkien Nuutinpäivään

Aloitin jouluaattona neuleen joka valmistui viime perjantaina. 
Tein neuleesta hihattoman, koska aion pitää sitä pitkähihaisten puseroiden kanssa.
Sunnuntaina aloitin jo uuden puseron teon. Molemmat aion pitää itselläni.

Joulun rauhaan kuului mm neulominen, siinä sai ajatukset lentää muistoihin, taustalla soi radio....

Kiitollisin mielin muistelen elämääni taaksepäin, onneksi on ollut mahdollisuus olla työpaikassa, missä ei ollut kahta samanlaista päivää, eikä aamulla tiennyt mitä päivä tuo tullessaan. Nyt kun on aikaa hitaammalle päivärytmille niin on runsas muistojen arkku josta pulpahtaa mieleen paljon ihania asioita ja ihmisiä. 

Toisinaan ihmettelenkin miksi iäkkäät ihmiset valittavat yksinäisyyttään, itse en koe oloani  yksinäiseksi, yksin  ollessani, silloin annan ajatusten viivähtää menneissä ajoissa, muistellen kaikkea tapahtunutta. Onkohan niin että aika kultaa muistot, koska ei mieleeni palaa lainkaan ikäviä ja surullisia asioita, muistan vaan itselleni mieluisat muistot.

Tänään on Nuutin päivä, perinnetiedon mukaan nuuttina viedään joulu ulos. Niin minäkin sammutin sähkökynttilät ikkunoilta ja vein varastokomeroon vintille, odottelemaan seuraavaa joulua.
AURINKO PAISTAA pitkästä aikaa, nyt on pakko lähteä ylimääräiselle kävelylenkille kun on luntakin satanut 2 senttiä ja pakkasta on -10 astetta, siis sopiva ulkoilusää, eikun menoksi :)

Ei kommentteja: