9.3.2012

Saludo-kassi kauppareissuille.

Keräilin Saludo kahvin pusseja useamman vuoden ajan tuntemattomalle henkilölle, en kysellyt Katjalta kuka niitä haluaa ja kuka valmistaa kassit, koska hän vei ne työpaikalleen ja työkaveri toimittu pussit edelleen.....

Olin juuri herännyt "päikkäriltäni" ja latailin kahvinkeitintä kun ovikello soi; ja kukas sieltä tulikaan, ihan tuttu rouva ja upea Saludokassi tuomisenaan. Ilmeni että kassien tekijä on myöskin tuttavani Anni, vuosien takaa, se teki kassista vielä "makeemman". Kauppakassin koko on tarpeeksi iso koska en viitsi käydä ruokakaupassa kun pari kertaa viikossa, niin tvarat mahtuvat hyvin tilavaan kassiin.

Minulla oli komerossa taas valmiina, kerättyjä  kahvipusseja antaa viemisinä kiitoksen kanssa Annille. Aion jatkaa Saludopussien keräilyä, että Anni saa niistä valmistaa erilaisia ja eri kokoisia pussukoita. Väriltään niistä tulee mielestäni kaunein lopputulos, koska olen nähnyt punasia ja ruskeita yksilöitä mihin verrata, vai johtuukohan se siitä että sininen väri on lempivärini.

Parhaillaan on meneillään tiedoitusvälineissä "Timo Räty" mokailut, niitä lukiessani ja radion ja tv:n uutisia kunnellessani on mieleeni palautunut omay kokemukseni työpaikkakiusaamisen kohteena olosta. Mieleni tekisi kirjoittaa se ulos jo nyt vaikkakin olen suunnittelemassa ihan kirjankin kirjoittamista johon olen ajatellut ottaa myöskin kipeät kokemukseni kirjan aiheiksi. Mutta siitä aiheesta enemmäm seuraavalla kerralla.

Nautinnollista viikonloppua kaikille teille ystävät!

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitos Marjamatilda käynnistäsi laitoin just uusia kuvia, kun kerkisit sillä välin.
Kylläpä on hyvin tehty Saludo-kassi
kahvipusseista ja erittäin hyvänmallinen kauppakassiksi.
Olipa sinulle todella yllätys ovikellon soidessa ja siinä se ihanuus oli! Hienoa!
Näköjään sitä voi keräillä mitä moninaisempia juttuja, ties vaikka mitä niistä sitten keksittäisiin.
Hyvää illanjatkoa<3

tuksu kirjoitti...

Ihana kassi! Itselleni ostin kirpparilta samantyylisen. Valitettavasti sen kantokahvat pettivät aika pian...en ole vielä keksinyt, miten ne korvaisin...
Mukavaa viikonloppua sinne
tuksu