12.10.2021

Roskaavan männyn poistatut

Sinnä se kesä mennä tupsahti aivan huomaamatta. Syksy ja sateet ovat saapuneet. Helteiset viikot asettivat meidät ikääntyneet immeiset hitaammalle vaihteelle koko kesän ajaksi, ei jaksanut edes kirjoitella. Facebook otti oman osansa päivä rutiineista, tietenkin, olen kyllä yrittänyt rajoittaa koneen ääressä oloa mutta onhan se pakko seurata mitä eri ryhmissä keskustellaan ja pitäähän ne uutisetkin lukaista.
Syksyn ruska on ollut upea.
Minua on jo muutaman vuoden harmittanut roskaava puu, mänty, joka on melkein tontin rajassa kiinni mutta kunnan puolella, en ole uskaltanut sitä itse kaadattaa pois. Siispä sain inspiraation ja kirjoittelin kunnan Solmu-sivuille toiveen puun poitamiseksi ja kuinkas ollakaan niin puistopuolen työnjohtaja pisti asiat etiäpäin ja toimeksi tosi vikkelään.
Ammattimiehiltä ei kauaa mennyt kun mänty oli nurin.....
ja juuri suunnitellusti tienpientareelle.......
siinä se on nyt pensasaidan vieressä.....
ja samantien traktorin kyydissä.....
sinne lähti oksat, havut ja tukitkin.

Nyt se "roskaaja" on poistettu. Seiraavaksi hommaksi lakaisin mansikkamaalta neulaset ja kävyt, joita oli runsaasti, myrskytuulen ravistelemina. 

Mansikatkin varmaan viihtyvät entistä paremmin kun eivät saa happamia  havun neulasia niskoilleen, eivätkä kuivat, kovat oksat tylsytä trimmerin ja ruohonleikkurin teriä.

Kyllä hiukan harmitti kun en aiemmin hoksanut ottaa kunnan "puistopoikiin" yhteyttä, ois kannattanut.
 

1 kommentti:

Ahti kirjoitti...

Hieno homma!