6.1.2011

Reiki


MITEN REIKI VAIKUTTAA

Näytä täysikokoinen kuva


Ihmiskeho on puhdasta energiaa, joka reagoi tähän universaaliin elämänenergiaan

(= Reiki). Reiki tasapainottaa kehomme epätasapainoon joutunutta energiajärjestelmää, ja lataa "akkujamme" vahvistaen näin kehon omaa paranemisprosessia.

Nykyinen kiireinen elämäntapamme, stressi, ravintoarvoltaan köyhtynyt ruoka, huolet, liiallinen nautintoaineiden käyttö ja elintasosairaudet, lääkitykset yms kuluttavat elämänvoimaamme. Me touhuamme liikaa ja unohdamme levon ja terveiden elintapojen merkityksen.

Reiki on menetelmä, jossa hoitaja välittää käsiensä kautta elämänenergiaa. Kehon energiavarastot täyttyvät, vastustuskyky sairauksia vastaan kasvaa, ihminen kykenee rentoutumaan paremmin ja yleinen hyvänolon tunne lisääntyy

REIKI

  • rentouttaa ja helpottaa stressioireita
  • antaa virtaa arjen askareissa
  • edistää kokonaisvaltaisesti hyvinvointiamme
  • sopii kaikille ja on turvallista käyttää minkä tahansa muun hoitomuodon rinnalla täydentävänä hoitona
  • on tuonut helpotusta mm. päänsärky/migreeni, krooniset kiputilat, selkä-ja niskakivut, lihassäryt, hermosäryt, urheiluvammat, palovammat, unettomuus, stressi, riippuvuudet
  • vahvistaa meitä sisäisesti, helpottaa jännitystiloissa

Lainaus Arja Kivelän tekstistä,


Oma reittini on vasta alku taipaleella eli polun alkupäässä. Hoidan lähinnä itseäni ja tunnen saavani energiaa runsain mitoin jopa ajatukseni ovat muuttuneet paljon positiivisemmiksi.

Lähetän myöskin kauko-reikiä läheisilleni kun olen saanut heiltä siihen luvan.

Elämäni tässä vaiheessa ei vaan tunnu olevan riittävästi aikaa Reiki-energian välittämiseen. Tai oikeammin en osaa käytää kaikkia luppoaikojani reiki-terapiaan.

Olen päättänyt tehostaa ajankäyttöäni ja pysähtyä miettimään mikä on tärkeintä elämässäni.

Tämä uviversaalinen elämänenergia on ehtymätöntä joka ei vähene sitä välitettäessä.

Ei kommentteja: