23.4.2010

Jouluruusu

Jouluruusut ovat talvehtineet melko hyvin ja isoimmissa yksilöissä on jo kukkiakin. Ne on istutettu viime kesänä, niin että ovat minulle aivan uusia tuttavuuksia. Rasitteena oli niiden lähistöltä kaadettu iso vaahtera, jälkiselvitys töineen, jotka rasittivat ja häiritsivät niiden "kotirauhaa" huomattavasti. Ensi keväänä varmaankin on runsaampi kukinta tulossa, kunhan ne asettuvat uusille paikoilleen tämän kesän aikana.

Kevät tulee vauhdilla, sini- ja talitiaiset kiistelevät pesäpöntöistään, kuka minkäkin omii itselleen. Ei se ole helppoa noiden luontokappaleidenkaan elämä ja asuntoasiat.

Västäräkki mennä viipotti iloisesti, aamuisella lenkillään. Minä käyskentelin Kyttä-koirani kanssa rauhallisesti kevättä nuuskien ja uusia kevään ääniä aistien :)

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kukkia jouluruusussa noin paljon :)

Ompahan upea!!!

Eeviregina kirjoitti...

Voi miten teillä siellä etelässä on jo kevät pitkällä! Meillä vasta vähän vihreetä pilkottaa ja muutama sinivuokon nuppu näkyy.
Tänäänkin on niin kylmä tuuli etten taida nokkaani ulos pistää. Päivä kuluu leipomisessa, ruuanlaitossa ja kesäverhojen vaihdossa. Pirteää kevättä!