16.4.2009

Kevättä rinnassa


Sepelkyyhky saapui pihapuuhun

Vähänajan kuluttua niitä olikin kaksi, onkohan kevättä rinnassa? Lintupariskunta istuivat koko iltapäivän pesäpuun viereisellä vaahteranoksalla, seurustellen.

Viime kesänä kyyhkysparilla oli pesä männyn latvahaarukassa.

Sinivuokot kukkivat jo omalla pihallakin. ON KEVÄT!

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kaunis tuo mänty, kun ympärille on kietoutunut köynnös.

Sinivuokot ja omalla pihalla ovat kaunis kevättoivotus.

Sirkka kirjoitti...

Sinivuokkoja täälläkin ja omassa pihassa...eikös olekkin ihanaa, no totta totisesti, turhaan edes kysynkään.Useita vuosia sitten sain ystävältäni valtavan kasan hänen omalta pihaltaan ja niin sitten jaoin siitä muutamaan kohtaan pihallamme ja hyvin ovat alkaneet kasvaa, jopa leviämiseen, liekö muurahaiset tai linnun auttaneet. Asumme myös aivan metsän reunassa, joskos sieltäkin olisi tullut olen nähnyt niitä siellä kasvavan, aina erottuvat hyvin kirkkaine kukkineen.
Kohtapuoliin ilmestyvät valkovuokot, niitäkin on pihallamme varmaan myös sinunkin.
Niin on kaunis tuo mänty köynnöksineen, niinkuin Arleena mainitsikin.
Ulkona on niin mielenkiintoista katsotavaa päivä päivältä, kohtapuolin, kunnes lämpenee, niin näemme kaikki kevään kukkaset loistossaan, minusta kevät on ihanaa aikaa, olenkin paljon ulkona, kiertelen ja kaartelen ihastelemassa, kun aina jaksaa päätään ylös nostaa, ei mikään itsestäänselvyys... Eilen haravoin usean tunnin, joka oli sekin hyvin nautinnollista puuhaa.

Kiitos kauniista sanoistasi ja minä puolestani toivotan sinulle oikein ihanaa ja iloista mieltä niin ulkona kuin sisälläkin.

Palaga kirjoitti...

Täällä on pyryttänyt lunta koko päivän ja maa on vielä paksun hangen alla. Ei tietoakaan kukkasista ennen toukokuun loppua.