19.1.2009

Matkamessuilla

Onpa ollut kiireitä, että ei ole ehtinyt edes istahtaa koneelle, taikka sitten kirjoittamaan mitään. Olin yhden iltapäivän vapaaehtoistyössä, matkamessuilla näytteilleasettajan hommissa ja täytyy todeta että ei ollut merkkiäkään tulevasta lamasta, melkein päinvastoin. Jutellessani asiakkaiden kanssa totesin että ihmiset varailivat matkoja aivan kuin hurmiossa, ei tuntunut olevan huolta huomisesta, eikä mahdollisista lomautuksista ja työttömyyksistä. Messuilta jäi jotenkin epätodellinen olotila. Ennätysmäärät messuasiakkaita ja matkoja myytiin myöskin enemmän kuin koskaan.....
Oli taas ihana palata maaseudun rauhaan ja talvisiin maisemiin. Onneksi ei kulutushysteria ole iskenyt asuinympäristön ihmisiin, ainakaan vielä. Täällä elelemme seesteistä ja nautiskelevaa arkielämää sulassa sovussa itsemme ja naapureidemme kanssa.
Olemme taas selvinneet terveiksi, flunssan ankarista kourista ja jaksamme tehdä pitkiäkin lenkkejä, ulkoillen raikkaassa pakkassäässä.

2 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Kiva että olet jo parantunut...

Anonyymi kirjoitti...

Minunkin piti myös mennä matkamessuille, mutta jäi menemättä. Ei kuitenkaan yhtään harmita. Oli siellä varmaankin "sutinaa". Kiva kun kirjoitit millainen tunnelma siellä oli.