26.3.2016

Kesäkukat aloittivat kukintansa

 Kellarin viileydessä talvehtineet kesäkukat ovat aloittaneet jo kukintansa. Toin ne lämpimään ja eteläiselle ikkunalle helmikuun alkupuolella ja nyt ne jo kukkivat, nuppujakin on muodostunut runsain mitoin. 
 Kevään ensimmäiset kukat ovat ihastuttavia. Ahkeruus palkitaan silmänilolla.
 
 Kesällä pelakuut hukkuvat puutarhan kukkaloistoon, huomaamattomiksi, nyt ne saavat kaiken huomion ja ihastelut osakseen.
Kuvan vasemmassa reunassa vihertävät ulkomuratit jotka ovat talvehtineet huoneenlämmössä ihan hyvin.

Tietokoneestani meni näyttö mustaksi, joten otin vanhan tietsikan käyttöön. Koneen hitauden vuoksi ei ole tullut vietettyä aikaa netissä niin paljon kuin tavallisesti. Nyt kuluu päiviä jolloin en edes avaa konetta. Naamakirjakin on alkanut kyllästyttämään, tosin olen naputellut "Piika-projektiani" tosi ahkerasti etten sen vuokikaan ole ehtinyt notkua netissä.

Oiii... ihania.... kaksi metsakaurista juoksee juuri puutarhan läpi, lähimetsikköön, on ne kauniit. Jälkiä on piha-alueella runsaasti, mutta en ole vierailijoita useinkaan havainnut. Nyt joudun istumaan ikkunan lähellä tämän vanhan tietsikan takia kun se ei löydä langatonta yhteyttä, sen pitää olla piuhassa kiinni ja modeemi sijaitsee ikkunan pielessä.  Jäljistä päätellen kauriit kulkevat päivittäin puutarhassani, elävinä patsaina ja pihakoristeina.


Ei kommentteja: