31.7.2012

Kauppakeskus Willa Hyvinkää

Tyttärellä oli aika varattu Mehiläisen työterveyslääkärille ja tiesimme että se sijaitsee Kauppakeskus Willassa Hyvinkäällä. Kyseinen keskus avattiin tämän vuoden maaliskuussa enkä ollut vielä tutustunut moiseen paikkaan. Niinpä hypähdin kyytiin ja suunnistimme kohti Mehiläistä jonka sijainnista ei ollut hajuakaan ja saadut infot melko mitättömät. 
Sukelsimme parkkihalliin joka oli suurin näkemäni parkki. Ilma oli karseeta, en voinut hengittää, tuntui että pyörryn, niinpä syöksyimme ensimmäiseen hissiin jonka näimme. Hissi meni vain kerrosta ylemmäs, eikä mitään opastetta lähimaillakaan. Kiersimme ympyrää.... lopulta kysyimme "työmieheltä" tietäiskö hän neuvoa. No hän osoitti meille hissit joilla pääsee kolmanteen kerrokseen ja siellähän se Mehiläinenkin oli.
Ihmettelin miksi hisseille ei ole opasteita, koska niiden ovien sijainti on niin ettei käytävää kulkiessaan niitä huomaa.
Info-valo oli katossa mutta emme huomanneet missä se varsinainen info on.
Ensikokemus kauppakeskukseta oli tyrmistyttävä. Kelle se on tehty. Asiakkaan en tuntenut olevani tervetullut ja päätinkin etten ikinä mene enään heidän parkkihalliinsa.
Mielialat olivat apeat, joten menimme lounaalle kiinalaiseen ravintolaan ja se pelasti päivämme. Ruoka oli tasokasta ja palvelu ystävällistä, palaammekin nauttimaan heidän annoksiaan myöhemminkin.
Syödessäni huomasin että pientä valotaulua napelöivät pienet lapsoset ja saivat kerroksen pohjapiirrokset taululle. Taulu oli niin huomaamaton ja tekstit pienillä etten mokomaa edes huomannut.
Kokeilin ohimennessäni taulun toimintoja mutta ei siinäkään ollut opastettu mistä Mehiläinen löytyy.
Autolla kotiinpäin ajellessamme huomasimme rakennuksen yhdellä ovella pienellä kirjoitettuna sanan; Mehiläinen, siispä huomenna kuvattavaksi tulevan kannattaakin jättää auto maksulliselle parkkipaikalle ja kävellä vain kadun yli ovelle jonka tuulikaapissa ovat hissit jotka vievät suoraan kerrokseen jossa Mehiläisen tilat sijaitsevat, yksinkertaista kun sen itse oivaltaa. 
Olisi ollut polvensa loukanneenkin paljon helpompi nilkuttaa lääkäriin kun joku olisi osannut kertoa perin yksinkertaisen reitin vastaanotolle.


Ei kommentteja: