11.2.2012

TUETUT LOMAT "Viiherpeukalo" lomaviikko Kotorannassa 14 -19.5.2012
Tänä vuonna on siis Lomakoti Kotorannassa, Nurmijärven Kiljavalla, teemallinen Viherpeukalo -lomaviikko. Se on Tuettu loma eli Raha-automaattiyhdistys tukee toimintaa, jolloin omavastuuosuudeksi jää vain 20 euroa/vuorokausi. Lomalle voi hakea, jos täyttää Tuettujen lomien kriteerit (taloudelliset tai sosiaaliset tai terveydelliset). Hakeminen on helppoa... hakulomakkeita voi tiedustella suoraan Kotorannasta.

Viherpeukalo-lomaviikko ei suinkaan ole pelkästään puutarhahommia, vaan siellä on monenlaista muuta lomaohjelmaa. Tai voihan sitä vain nauttia luonnosta ja omasta rauhastakin.
Kotoranta on aivan ihanalla paikalla, puhtaan ja kirkasvetisen Sääksjärven rannalla. Paikka on aika pieni, joten siellä ei ole juurikaan muita kuin lomaviikon lomalaiset... siis hyvin rauhallinen ja kodinomainen paikka : )

Orvokit kukkivat runsaasti viime vuoden "Viherpeukalo" viikollakin,  seuraavat kuvatkin  ovat siltä viikolta.
Kukka-asetelmia tehtiin kotiinkin vietäviksi.
Kauniita tuli kaikkien asetelmista, olisivat kelvanneet kukkakaupan asiakkaillekin.
Luonto oli kauneimmillaan.

Vielä on mahdollista hakea tuettua lomaa www.hyvinvointilomat.fi vaikka hakuajat ovat jo olleet ja menneet.  Lomapaikkaan voi tutustua www.kotoranta.fi . Teemaloman hortonomina "kuokkii" kanssamme Sari www.puutarhastudio.fi  häneen voi syvemmin tehdä tuttavuutta blogi-sivuilla http://sarinpuutarhat.blogspot.com 

Loma sopii kaikille, puutarhahommeleita vähemmänkin harrastaneille, kuin pitempäänkin alaan hurahtaneille, koska saammehan toisiltammekin runsain mitoin vinkkejä ja hortonomi-Sari antaa ammatillista apua itse kullekin. Jos ei itsellä olisikaan tällä hetkellä  palstaa tai parveke istutuksia, niin nyt olisi mainio tilaisuus laittaa "sormet multaan" ja nauttia kaikenlaisista kevätkesän pihapuuhista. Lomaviikon ohjelmaan sisältyy myöskin retki yhteen puutarhaan josta voi tehdä kukkaostokset kotiinkin vietäviksi.

Lomakodin ympärillä Kiljavan luonto antaa oivat mahdollisuudet ulkoiluun puhtaassa, pihkan tuoksuisessa maastossa, taustamusiikkina runsaat lintujen konsertit.

3 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kuulostaa tosi hyvälle paikalle monipuolisine iloineen.
Kotoranta varsin viehättävä samoin kuin keväinen ajankohta siellä viettäessä.
Siellä on varmasti paljon mielekästä puuhaa ja nautinnollista seurustella ystävien kanssa ja kukkien.
Niinkuin kerroit mikä estää olla toisinaan omissa oloissakin omien ajatusten kanssa.
Oi ihana toukokuu!

Titti kirjoitti...

Ihanalta kuullostaa Viherpeukalo loma. Olen joskus miettinyt jonkin tuollaisen loman hakemista, -mutta kun olen sellainen epäsosiaalinen-erakko ;) etten halua osallistua mihinkään vaan olla vain omissa oloissani...

Irene kirjoitti...

Hieno kuva tuo ylimmäinen - valoa hohtavat kädet!